Grzanki Typu Skorpor czosnkowa (200g), Polskie Młyny

Opis
Opis produktu:
Grzanka Typu Skorpor czosnkowa (200g), Polskie Młyny stanowi idealny dodatek do zup i sosów. Może być też traktowany jako chrupiąca przekąska. Do ich wypieku wykorzystano mąkę pszenną oraz składniki najwyższej jakości. Odkrywaj nowe możliwości chrupkiego pieczywa i delektuj się smacznymi przekąskami. Wyprodukowane z polskiej mąki. Zawiera: gluten, mleko, soję.
Składniki:
mąka pszenna
tłuszcz roślinny palmowy
ekstrakt słodowy jęczmienny
drożdże
cukier
serwatka w proszku (z mleka)
sól
aromat naturalny
czosnek granulowany (0,24%)
środek do przetwarzania mąki - kwas askorbinowy
emulgator (E 472e)
mąka sojowa
Wartość odżywcza na 100g:
w 100 g produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1647 kJ / 391 kcal |
Tłuszcz | 7,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,2 g |
Węglowodany | 67 g |
w tym cukry | 8,9 g |
Błonnik | 6,4 g |
Białko | 11 g |
Sól | 1,7 g |
Informacja o alergenach:
Zawiera: gluten, mleko, soję.
Może zawierać: jaja
Sposób użycia:
Idealna do zup i sałatek, lub jako chrupiąca przekąska.
Zawartość opakowania netto (gram):
200 g
Przechowywanie:
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w suchym i przewiewnym pomieszczeniu z dala od promieni słonecznych.
Producent:
Wyprodukowano dla: POLSKIE MŁYNY S.A ul. Połczyńska 97 A 01-303 Warszawa
Wyprodukowano przez: Mamut Polska S.A. Zakład produkcyjny: ul. Muchoborska 3 54-424 Wrocław
Informaje o producencie:
Polskie Młyny S.A. to największy polski producent mąki, a Mąka Szymanowska jest najczęściej wybieraną paczkowaną mąką w Polsce. Szacunek do chleba, tak mocno zakorzeniony w polskiej tradycji jest dla producenta największym zobowiązaniem i źródłem inspiracji. Z najwyższą dbałością odnoszą się więc do mąki oraz wszystkich produktów z niej wytwarzanych. Firmę cechuje dbałość o jakość i smak wyrobów, które stanowią fundament działalności. Tradycja i doświadczenie zdobyte w przeciągu wieku funkcjonowania Polskich Młynów widoczne są w każdym z produktów tej krajowej marki.
Marka Polskie Młyny to ponad 100-letnia tradycja. Najstarszy młyn, w Nakle, rozpoczął pracę już w 1904 roku. Pierwsze wyroby zbożowe stały się popularne szczególnie wśród mieszkańców Kujaw. Podobnym doświadczeniem mogą się pochwalić również Młyny Szymanów oraz Kluczbork, dzięki którym produkty pod nazwą Polskie Młyny i Szymanów podbiły serca wszystkich Polaków.