Pestki moreli gorzkie AMIGDALINA 500g - MIGOgroup
Gorzkie pestki moreli pochodzą z dzikich odmian drzew morelowych. Mają wyrazisty gorzki smak. Wyglądem przypominają migdały, jednak są od nich nieco mniejsze. Współczesna dieta w Europie jest uboga w witaminę B17, zwłaszcza żywność przetworzona ogólnodostępna w sklepach, coraz częściej konsumowana. Dlatego warto konsumować to co natura dała dla człowieka najlepszego...Największe stężenie amigdaliny możemy znaleźć w pestkach moreli, oraz w pestkach brzoskwiń, nektaryn i śliwek. Gorzkie pestki moreli są bardzo zasobnym źródłem witaminy b17(amigdaliny), poszukiwanej przez wielu, a ponadto innych witamin z grupy B. Amigdalina ma specyficzny gorzki smak jak i aromat.
PESTKI DYNI ŁUSKANE Naturalne 1Kg - Pyszna, DYNIA POLSKA, MIGOgroup
Pestki dyni są stosowane jako pyszna, odżywcza przekąska lub jako dodatek w codziennej kuchni np. płatków, musli, owsianki oraz do jogurtu, serka wiejskiego, zup warzywnych, sałatek, surówek, kasz, makaronów, omletów, domowych wypieków (pieczywa,ciast, ciasteczek), itp.
Dynia jest doskonałym źródłem zdrowia - pełen składników odżywczych, minerałów, przeciwutleniaczy i witamin. Jest ważnym składnikiem diety wegetariańskiej. Doskonale smakuje zarówno jako naturalna surowa lub uprażona na patelni, solona lub słodzona. Idealna przekąska, gdy dopadnie nagły głód.
PESTKI DYNI ŁUSKANE Naturalne 500 g - Pyszna, DYNIA POLSKA, MIGOgroup
Pestki dyni są stosowane jako pyszna, odżywcza przekąska lub jako dodatek w codziennej kuchni np. płatków, musli, owsianki oraz do jogurtu, serka wiejskiego, zup warzywnych, sałatek, surówek, kasz, makaronów, omletów, domowych wypieków (pieczywa, ciast, ciasteczek), itp.
Dynia jest doskonałym źródłem zdrowia - pełen składników odżywczych, minerałów, przeciwutleniaczy i witamin. Jest ważnym składnikiem diety wegetariańskiej. Doskonale smakuje zarówno jako naturalna surowa lub uprażona na patelni, solona lub słodzona. Idealna przekąska, gdy dopadnie nagły głód.
Pestki dyni łuskane, naturalne 1kg - MIGOgroup
Pestki dyni są stosowane jako pyszna, odżywcza przekąska lub jako dodatek w codziennej kuchni np. płatków, musli, owsianki oraz do jogurtu, serka wiejskiego, zup warzywnych, sałatek, surówek, kasz, makaronów, omletów, domowych wypieków (pieczywa,ciast, ciasteczek), itp.
Dynia jest doskonałym źródłem zdrowia - pełen składników odżywczych, minerałów, przeciwutleniaczy i witamin. Jest ważnym składnikiem diety wegetariańskiej. Doskonale smakuje zarówno jako naturalna surowa lub uprażona na patelni, solona lub słodzona. Idealna przekąska, gdy dopadnie nagły głód.

Koszyk
