Miód wielokwiatowy 400g - TARGROCH

Miód - płynne złoto. Jego wszechstronne właściwości są znane i wykorzystywane od czasów starożytnych.
Miód wielokwiatowy to najpopularniejszy rodzaj polskiego miodu. Jest to miód, który powstaje z nektaru wielu różnych gatunków kwiatów, co wpływa na jego charakterystyczny smak i aromat.
Miód wielokwiatowy jest nie tylko pysznym słodkim dodatkiem do naszych potraw, ale również ma wiele korzystnych właściwości zdrowotnych.
CUKIER trzcinowy 1KG - NATURALNY - MIGOgroup

Cukier trzcinowy jako alternatywa zwykłych cukrów doskonale sprawdza się do słodzenia domowych deserów, płatków owsianych, musli, ciast czy ciasteczek, a także napojów i koktajli. Może być również używany do wyrobu odżywek proteinowych czy batonów energetycznych. Kawa lub herbata z cukrem trzcinowym nabiera nowego smaku i aromatu, stając się odskocznią od codziennej monotonii smaków.